[ sorry, no logo at the moment... ]

Usein kysyttyjÄ etc...

Mitä tapahtui Lauantaitansseille (klubille)?

e. muutti Saksaan töihin, eik&uaml; hänestä olen sen koommin kuultu. Codicil vetäytyi muuten vaan maisemista. a. ei jaksanut yksin järjestää kemuja, ja sitten tulikin Radium-kuviot mukaan.

Miksi et toteuta toiveita?

Toteutan toiveita mielelläni, mutta ne kannattaa laittaa tulemaan hyvissä ajoin ennen kemuja. Teen tyypillisesti soittolistani valmiiksi jo kotona, ja mukaan lähtee hyvin vähän levyjä.

Miksi et toteuta kaikkia etukäteen toivottoja toiveita?

Syitä voi olla monia, mutta aika usein toivotaan kappaleita, jotka ovat soineet Suomen joka ainoalla alan klubille, melkein joka ainoa kerta viimeisen parin vuoden aikana (esim. Suicide Commando: hellraiser - vnvnation remix). Näitä ei vaan aina jaksa soittaa uudestaan, ja uudestaan. Mahdollista on myös ettei levy-hyllystäni ole löytynyt kyseistä kappaletta. Toisaalta voi olla myös, että kappale ei mielestäni ole sopinut illan teemaan (esim. Radium:ssa pitäydymme suhteellisen puhtaasti industrialissa, joten goottia ei juurikaan kannata toivoa...). Ja saattaapa olla niinkin, ettei kappale vaan ole tyylillisesti tai pituudeltaan sopinut soittolistoihini.

Mieluummin toteutan yhden "kekseliään" toiveen, kun kaksi mielikuvituksetonta.