[ sorry, no logo at the moment... ]

MenneitÄ

Dusk Club - Tampere

Dusk Club järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2001 Schatten risteilyn jatkobileiksi. Alkuperäisinä järjestäjinä oli Marjo ja Mirja, ja DJ:n ominaisuudessa mukana oli allekirjoittanut ja Jyrki Witch. Jatkossa allekirjoittanut ja Jyrki Witch kuuluivat myös ns. viralliseen henkilökuntaan, kuitenkin niin, että Marjo oli se, joka veteli naruista. Mirjan osuus matkan varrella väheni ja allekirjoittanut poistui järjestelyporukasta syksyllä 2003. Marjo ja Jyrki Witch jatkanevat Duskin toimintaa jatkossa kahdestaan...?

Duskia on järjestetty Tampereella edes-mennessä Doors-ravintolassa, sekä legendaarisella Tulli Klubilla.

Lauantaitanssit klubi - Helsinki

Lauantaitanssit oli aika pitkälti allekirjoittaneen aikaan saannosta, periaatteessa mukana oli myös Codicil ja E.. Kemuja järjestettiin kolme kertaa, homma hyytyi, kun hyvistä yrityksistä huolimatta ei klubille saatu viikonloppu päivämääriä, paitsi sunnuntaisin. Arki-illat veroittivat yleisöä ja järjestäjätkään eivät aina seuraavana päivänä olleet järin skarppeina ansiotöissään.

Kemujen tapahtumapaikkana toimi vanha Stella Star.

Sounds of void and light - Helsinki

Sounds of void and light-kemut olivat ns. one-shot bileet Tallibaarissa, jotka järjestin syksyllällä 1999, kun meillä oli varattu päivämäärä Yökerholle, mutta Santtu ei päässyt kemuja järjestämään.

Kemujen tapahtumapaikkana toimi Tallibaari.

Yökerho - Helsinki

Yökerho oli allekirjoittaneen ja Santun yhteistyön tulos. Aikamme sekalaisissa Roadhousen metalli-gootti-fuusio-kemuissa levyjä soittaneina päätimme järjestää kokonaan omat kemut Ghosttrain clubin lopetettua toiminnan. Loppujen lopuksi kemuja oli sitten noin viidet vuosina 1998 - 1999, lisäksi järjestimme yhteiskemut Kinky Clubin & Kris Kylvenin kanssa. Kävimme myös Riihimällä Midnight Configuration keikalla pyörittässä levyjä kevät talvella 1999. Lisäksi teimme kaksien kemujen verran yhteistyötä Migreenin kanssa. Yökerhon "kaaduttua" on Santtu jatkanut vaihtelevalla aktiivisuudella kemujen järjestämistä Migreeni-porukoitten kanssa.

Yökerhot järjestettiin Tallibaarissa, Kinky clubin ja Kris Kylvenin kanssa järjestetyt kemut olivat Katajanokalla vanhalla Tulli- ja pakkahuoneella. Migreenikemut olivat Lepakossa ja Nosturissa.

Roadhouse - Helsinki

Hevi/metalli/rock-baari Roadhouse toimi minun ja Santun ensimmäisten yhteiskemujen tapahtuma paikkana. Kemujen nimi oli Mad monster party, tapahtuma-aika syksy 1997. Mad monster partyn taustalla naruja veteli Minna & Miia. Seuraavan kahden vuoden aikana olimme välillä yhdessä Santun kanssa, välillä yksittäin soittelemassa levyjä sekalaisissa Roadhousen kemuissa. Kemujen teemoina oli mm. Marilyn Manson & Vampiria. Muina DJ-pareina oli mm. Jyrki69 ja Nalle Österman, myös kertaalleen paremmin HIM-yhtyeen vokalistina tunnetun Ville Valon (DJ: V.H. Light) piti olla soittamassa levyjä allekirjoittaneen kanssa, mutta hän ei sillä kertaa saapunut paikalle...

Larp klubi - Helsinki

Larp klubi ei oikeastaan ollut mikään virallinen klubi, vaan yhteisesti sovittu liveroolipelaajien viikottainen kokoontuminen. Alkuun paikkana oli Teatro, jostain siirryttiin Fat mamaan. Fat mamassa saimme sitten ravintolalta luvan tuoda omat, sekä DJ-kopin käyttöömme, kunhan emme tuhonneet mitään ja siivosimme jälkemme. Täällä minä aloittelin DJ:n hommat. Vuosi oli 1997. Fat maman suljettua ovensa, tapaaminen siirtyi toisaalla, jolloin homma alkoi pikku hiljaa hiipua. Minä en enää uudessa osoitteessa jatkanut DJ:n hommia.