[ sorry, no logo at the moment... ]

Paikkoja

Ajan tasalla

Turkoosi
N. 150 - 200 henkeä sisään vetävä ravintola Lönnrootinkadulla. Paikkaa pyörittää ilmeisesti alkujaan turkkilainen, mutta kaikesta päätellen jo jokusen tovin Suomessa asunut Osman.

Osoite: Lönnrotinkatu 19, 00100 Helsinki
Helsingin Kaupungin opaskartan haku

Olleita ja menneitä

Stella Starin kellari
Vanhassa Stella starissa on maximissaan 100 henkeä vetävä kellari, jossa ei tosin enää voi kemuja järjestää yläpuolella olevien asuntojen takia. Vanhaa Stella Staria, kuten myös Stella Starin klubia pyörittää Johnny Odeh.

Osoite: Helsinginkatu 21, 00500 Helsinki
Helsingin Kaupungin opaskartan haku

Lepakko
Lepakko oli entinen teollisuusrakennus, sittemmin alkoholistien yöturva, kunnes nuoriso valtasi paikan, jolloin tilat luovutettiin Helsingin Elävän musiikinyhdistyksen käyttöön. n. 20 vuoden ajan Lepakkossa sattui tapahtui paljon, siitä löytyy enemmän infoa muualta. Lepakko koki tylyn kohtalon vuosituhannen vaihteessa, kun paikalle piti tulla Nokian uusi konttori, lepakko purettiin, ja tilalle rakennettiin uusi ja moderni toimistotalo, jota Nokia ei kuitenkaan ottanut käyttöön...
Osoite: Ruoholahti...
Helsingin Kaupungin opaskartan haku

Tallibaari
Tallibaari oli Lepakon saunan yhteydessä ollut n. 150 paikkainen kahdesta huoneesta koostunut pieni baari. Tallibaari toimi mm. Yökerhojen tapahtumapaikkana.
Osoite: Ruoholahti
Helsingin Kaupungin opaskartan haku