[ sorry, no logo at the moment... ]

MitÄ?

Täh?

DJ:nä aloittanut syksyll&uaml; 1997. Aika ajoin järjestänyt itsekin kemuja. Tällä hetkellä kuuluu Radium club:in järjestäjäporukkaan. Mielelläni tulen vierailemaan myös muualle.

Paljon maksaa?

En tee näitä DJ-hommia rahasta, vaan puhtaasti harrastuspohjaisesti rakkaudesta musiikkiin. Elik&uaml;: Ei mitään, mutta jos tapahtuma on pääkaupunkiseudun ulkopuolella bensakorvaukset olisivat iloinen asia. Illan aikana alkoholiton juoma ei ole haitaksi (lähtökohtaisesti en levyjä soittaessani juo alkoholia, tosin lipsahduksia sattunut ja sattuu varmaan jatkossakin...).

Musiikki

Levyhyllyni sisältää n. 1500 CD-levyä ja parisen sataa LP/12"/7"-levyä. Parhaiten edustettuna on industrial, ebm, rhytmic noise ja dark ambient-osastot, ja näitä seuraan jos jonkinlaisella aktiivisuudella. DJ-soittelua ajatellen riittävä määrä levyjä löytyy myös osastoilta goottirock, syntsapop(+futupop), kasari-hitit, ja miksei myös hevi/metal.
Vanhoja soittolistoja selaamalla saa jonkinlaista kuvaa, mitä olen soittanut ja mitä voin myös jatkossa soittaa. Genre-rajoja en juurikaan kunnioita, jos kappale sopii settiin, niin hyvä, vaikka se sattuisikin edustamaan "väärää" genreä.

Miksaus

En juurikaan ns. biittimiksaa, osittain syynä laiskuus, ja toisaalta myös taidon puute. Kun ei näistä hommista saa kuin parhaimmillaan matkakulut korvauksena, niin ei ole intoa ja toisaalta myöskään rahaa riittänyt hankkia mikseria ja soittimia kotiin, jotta tuota miksaamista oikeasti pääsisi harjoittelemaan.