Tervetuloa!

Tervetuloa Sunnuntai-ihmisiä net.zinen pariin.

18.8.2003
Ugh, ei ole sitten ihan riittänyt aika ja into tähän puuhaan, mutta vielä elättelen itse toiveita saada jotain aikaiseksi... :)

Sunnuntai-ihmisiä on net.zine, jonka taustalla häärää samat ihmiset, jotka ovat vastuussa Lauantaitanssit klubista. Uutta lukemista olisi tarkoitus tarjota tuon tuostakin, tai edes silloin tällöin. Kuitenkin niin, että edes Lauantaitanssien jälkeisenä krapulapäivänä olisi jotain uutta luettavaa.

Sunnuntai-ihmisiä zinessa käsitellään musiikkia, elokuvia, ruokia, elämäntapoja ja ihan mitän vaan muuta keksimme, tai mistä haluamme kirjoittaa. Just nyt on vielä vähän vähänlaisesti luettavaa, tai muuten ihmeteltävää, mutta kyllä sitä tässä hippu hiljaa tippuu lisää.

Zine on ja tulee myös jatkossa olemaan, täysin suomenkielinen. Englanninkielisiä sepustuksiamme voi lueskella vaikkapa Prostive Magazinesta. Tässä tavallaan paikataan Frantic magazinen kuoleman jättämää aukkoa ajatuksissamme.

Vielä kerran tervetuloa ja toivottavasti viihdytte.

Helsingissä 10.12.2000 päätoimittaja: Anssi "gg" Salakka

BTW: Jos olet jotenkin päässsyt tänne asti ilman Javascriptiä ja/tai tyylisivujani,niin älä turhaan yritä pidemmälle. Kuten olet varmaan jo huomannutkin, niin tämän zinen lukemiseen tarvitset selaimen, joka tukee Javascriptiä ja tyylisivuja. Ilman Javascriptiä kaikki ei toimi, ja ilman tyylisivuja kaikki näyttää hivenen aneemiselta.

BTW2: Jos joku haluaa jotain kirjoituksiaan tahi piirroksiaan tänne esille, niin niitä voi toki tarjota. Ei tuosta tietty mitään muuta ole luvassa, kuin mainetta ja kunniaa, mutta onhan sekin sentään jotain.

mailto:postita_fix_undyinglands.org